FERMENTERINGSKURS 
MED SURTANTEN JENNY NEIKELL

DSCF3582.jpeg

VÄLKOMMEN PÅ KURS I GRÖNSAKSFERMENTERING!

I samarbete med Gröna Udden erbjuder Jenny 2 kurstillfällen under helgen 28-29 aug på Elfviks gård. 

Kursen är ca 3 timmar och innehåller en föreläsning om fermenteringens historia, olika fermenteringstekniker, mikrobiologin bakom processen, smaksättningar och kombinationer, serveringstips och hälsoaspekter. Därefter får du prova på att fermentera under Jennys ledning och tar med dig en burk hem.

I priset ingår ett kompendium med grundrecept, 1 kg grönsaker, kryddor och örter och 1 glasburk med snäpplock. Ni tar själva med skärbräda, kockkniv och en stor bunke (ca 3 liter)

Pris: 900:-/deltagare

Plats: Elfviks gård på Lidingö i en lokal nära odlingen 

Datum och tid: lör 28 aug kl 14-17 eller sön 29 aug kl 11-14

Anmälan sker via ett mail till uddensgrona@gmail.com där du anger Namn, telefonnummer och vilken dag du vill komma. Anmälan är bindande och betalningsinformation skickas ut när vi mottagit ditt mail. 

Läs mer om Jenny på hennes hemsida www.surtantens.se

Välkommen!