HUR FUNKAR DET?

Vi odlar, ni hämtar. Så enkelt är det!

Vi levererar grönsaker till er en gång i veckan under 17 veckor. Vi startar v 25 (midsommarveckan) och kör på till v 43 (slutet av oktober). Vi pausar v 30 och 31 (slutet juli början augusti) då många är borta på semester. Vår ambition är att kunna erbjuda en primörkasse tidigare på våren och en vinterkasse som ligger utanför prenumerationen. Vi kommer bjuda in er till 2 arbetsdagar på helger på under säsongen där ni har möjlighet att få en inblick i verksamheten.  I år erbjuder vi även en crashkurs i odlingens ABC under 3 timmar. 

Pris och betalning

En andel kostar 6380:- och vi skickar fakturan när er anmälan kommer in och ni har fyllt i ett medlemsskapsformulär. Det finns möjlighet till delbetalning

Om hämtning av grönsakerna

Kassarna hämtas på odlingen vid Elfviks gård på torsdagar mellan kl 14-17 under utlämningsveckorna. Nytt för i år är att vi kommer ha utlämning i Hornstull torsdagar kl 18-18.30.

Vad innehåller kassen?

Kassens innehåll skiftar efter säsongen och är mycket beroende av väder och vind, vad som hinner bli klart. I början av året är det mycket lättviktare som gröna blad och primörer och i slutet mer fruktgrönsaker och rotsaker. Kassen blir tyngre och tyngre varefter säsongen går. Ambitionen är att kunna erbjuda 8-12 olika grönsaker och örter per kasse. Exempel på vad vi odlar: lök, vitlök sallat, örter, gurka, bönor, morötter, betor, potatis, mangold, grönkål, spetskål mm.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar vi ett nyhetsbrev där vi informerar om vad som kommer i veckans kasse, vad som händer på odlingen och tips och trix om hur ni kan använda, grönsakerna.

Om jag inte kan hämta kassen och rätt mängd för hushållet?

Om ni inte kan hämta er kasse föreslår vi att ni frågar en granne/kollega/vän/familjemedlem att komma i ert ställe. Några tidigare medlemmar har delat prenumeration med ett annat hushåll och hämtat varannan vecka. Om ni inte kan förbruka en kasse i veckan finns det många smarta lösningar om ni ändå vill var med. Du kan också dela med en vän eller granne om du inte vill ha full kasse. VI ERBJUDER NU 10 HUSHÅLL ATT PRENUMERERA PÅ HALVKASSAR, DÅ INNEHÅLLER KASSAN HÄLFTEN SÅ MUYCKET GRÖNSAKER OCH DU BETALAR HALVA PRISET. Om du är borta mycket i sommar kan du välja bort 2 extra veckor som du inte betalar för.

Funderingar?

Kontakta oss på uddensgrona@gmail.com om ni har fler frågor eller funderingar annars anmäl er idag! 

ANSÖKAN ÄR STÄNGD FÖR SÄSONGEN!

Välkommen att fylla i ansökningsformuläret  maila andelsagare2022@gmail.com.  Vi har begränsat antal platser och först till kvarn gäller! Kom gärna med din anmälan snarast så skickar vi formulär med anmälningsuppgifter. 

 
20200806_120728.jpg